Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τι γινεται με τον BB;

Οτι ναναι, ειναι η απαντηση.
Γενικα, αρκετοι παικτες εχουν αφησει υπονοουμενα για επιλεκτικά βίντεο, για απόκρυψη γεγονότων κλπ ειδικα στα ωριαία καθημερινα επεισοδια, που ας μην κρυβομαστε, κρινουν σε μεγαλο βαθμο την ψήφο του κοσμου. Αλλά νομίζω οτι οι 2 μεγαλες χοντράδες ηταν οι παρακάτω:
Πρωτα με το καλημέρα, στην αρχη της σεζόν με την γκαφα που εκαναν, οταν αποχώρησε η ξανθια. Δηλαδη οχι ακριβως γκαφα, απλα δεν πιστεψαν οτι ειναι τοσο συγκροτημενη και αποφασισμενη να μιλήσει. Να σάς θυμισουμε οτι το ξανθο μωρο ευγενικα, αλλά σταθερά ειπε στον αέρα οτι εκεινη εδωσε στους υπευθυνους του ριαλιτυ το τηλ.της χορευτριας “εξωτικων” χορων συμπαικτριας της (μη λεμε ονοματα και βρουμε κανα μπελά, να σάς βοηθησουμε λιγο ομως. Ειναι ακομα μεσα, τουλαχιστον μεχρι το σαββατο..) την οποία και την εβαλαν στο παιχνιδι χωρις καν να κανει αιτηση κι οτι την ειχε βοηθησει να παρει πολλες δουλειες στην επαρχια (χαρά που θα εκανε η επαρχια...). Με την ψυχη στο στομα εριξαν διαφημισεις και δεν ξαναειδαμε ποτέ το ξανθο μωρο (σνιφ σνιφ).
Και βέβαια το κορυφαίο προχτεσινό που όμως τους το χάλασε ο μαγκας Κρητικος (ο πιο γνησιος και νορμάλ παικτης σιγουρα...). Στην αρχη της εβδομαδας τον ψηφισαν για αρχηγο και του εστειλε ο μπιγκ μπραδερ (ποιος μπιγκ μπραδερ τωρα; η παραγωγη της εκπομπης δηλαδη..) ενα χαρτι που ελεγε ρητα και καθαρά οτι στο τελος της βδομαδας θα ειχε το δικαίωμα μετα την ψηφοφορια να εξαιρεσει καποιον υποψηφιο για αποχωρηση. Χτες του ανακοινωσαν (ο μπιγκ μπραδερ κι η παρουσιαστρια, που ταχα ειναι με το μερος των παιχτών..) οτι εχει την υποχρέωση να εξαιρεσει καποιον παικτη, αλλιώς θα ηταν αυτος υποψηφιος για αποχωρηση. Παράλογο και απίστευτο. Ουσιαστικα του ζητησαν να νοθευσει την ψηφο των συμπαικτών του. Γιατί; Σιμπλ, καλά μου παιδιά. Αν εξαιρουσε καποια απ τις υποψηφιες, θα εμπαιναν υποψηφιοι 6 ανθρωποι, οπως ειχε εξελιχτει η ψηφοφορία. Τι θα σήμαινε αυτό? Πολλά τηλέφωνα και sms για το καναλι. Θέλω να ειστε πονηροι, μαθετε μπαλιτσα απ τον Άρχοντα...
Ο Κρητικός λοιπον που μονο χαζος δεν ειναι, είπε στον ΒΒ οτι άλλα ειχαν συμφωνηθεί την αρχη της εβδομαδας. Μετα απο μια παυση ολο νοημα, του ανακοινωσαν ψυχρά οτι δεν ειχε καταλαβει καλα. Η θα επρεπε να εξαιρεσει καποια υποψηφια, η θα ηταν εκεινος υποψηφιος (η τιμωρια του δηλαδη, που ηταν αρχηγος. Τρελλά πραγματα, λεμε..). Το ατομο δεν μασησε στην πίεση και προτιμησε να ειναι κι αυτος υποψηφιος. Περιμενουμε την επομενη βδομαδα να δουμε τι νεα φαεινη ιδέα θα κατεβάσει η παραγωγή.
α. Υποψήφιοι για αποχωρηση ολοι;
β. μηπως θα βαλουν μεσα στο παιχνιδι ολους τους/τις πρωην των παικτών, μπας και γινει κανενα εκτροπο κι ανεβει η φτωχη θεαματικότητα;
γ. μηπως βαλουν μεσα τις μαναδες των παικτών, οπότε θα φαγωθούνε οι συμπεθέρες μεταξύ τους; Θα δουμε. Το Lord of the strings θα εχει τα μάτια και τ αυτιά του ορθάνοιχτα σαν προπέλες και θα σάς αποκαλύπτει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.